Wie ben ik?

Toekomst

Melissa is 19 jaar en woont in Dordrecht.

Ze kijkt graag anime en speelt videogames. Haar favoriete games zijn TES: Skyrim, Slimerancher, stardew valley, minecraft, Beat Saber en Apex. Ook verzamelt ze retro consoles. Anime series die ze erg leuk vind zijn One Piece, Tokyo ghoul en fairy tail. Ze leest ook manga en manwha op het moment vooral Solo Leveling. Ze speelt ook Magic: the Gathering.

Ook is ze graag bezig met plantjes, ze heeft een hele hoop kamerplanten en een moestuintje. Ze tekent ook weleens en ook heeft ze wat D&D gespeeld. Ze heeft een hamster die nugget heet en ook een kat.


Melissa eet graag noedels, pizza en sushi.  Ze houd van comfy dingen,  dekentjes en chocolademelk. Ook bakt ze graag lekkere dingen. 

Op het gebied van informatica heeft ze in Unity een game level gemaakt in C# en een korte cursus python gedaan. Voor de intake heeft ze ook een werkend spel galgje gecodeerd. Ze wilt later in de game industrie gaan werken.

Als je met haar wilt praten over games en anime kan je haar berichten op discord. noodle_munch#5587

“Over tien jaar verwacht ik klaar te zijn met studeren. Ik denk dat ik dan of iets in de gamesindustrie doe of een saaie desk job heb. Ik hoop dan ook een eigen huis te hebben met game kamer met battlestations en floorspace voor vr zodat ik geen muren hoef te slaan.

Waarschijnlijk heb ik dan ook een grotere verzameling aan retro consoles en handhelds en mtg decks. Ook wil ik later een dubbeldeurs koel/vrieskast voor genoeg kipnuggets, pizza en taart. Ik hoop dat ik later naast werk meer tijd aan hobby’s kan besteden zoals cosplay en hopelijk ook meer fut om te tekenen en er ook meer lol uit te halen. Over tien jaar hoop ik bij mijn huis ook een aardige tuin te hebben met daarin ruimte voor een moestuin, jacuzzi en  huisdieren of zoiets.

Ik wil dan graag ook nog steeds samen te zijn met mijn vriend  en met hem samen te wonen.”

4/5
Mijn mains in Apex
My Skills
Weeb 97%
Gamer 69%
Developer 13%